Πριν την Επίσκεψη

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Support

Κατά τη διάρκεια της αρχικής επίσκεψης θα συζητήσουμε διεξοδικά όλες τις αλλαγές που επιθυμείτε, τις προσδοκίες σας σε σχέση με τα αποτελέσματα, το ιατρικό ιστορικό σας και την κατάσταση της υγείας σας. Μαζί θα αποφασίσουμε σχετικά με την ιδανική μέθοδο για σας προσωπικά, ώστε η επέμβαση να σχεδιαστεί στα μέτρα σας

Πρώτα απ’ όλα, λαμβάνουμε ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και συνεκτιμώντας την κατάσταση της υγείας σας  αποφασίζουμε αν είναι ασφαλές για εσάς να προχωρήσουμε στη χειρουργική επέμβαση. Είναι σημαντικό να αποκαλύψετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας, ακόμη και αυτές που πιθανόν να θεωρείτε ότι δε σχετίζονται με την επέμβαση, ώστε να εκτιμήσουμε σωστά τους πιθανούς κινδύνους.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρετε τη φαρμακευτική αγωγή που πιθανόν να λαμβάνετε, αλλεργίες σε τροφές, φάρμακα και υλικά, καθώς και προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσατε σε προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις σας. Αν λαμβάνετε αντιπηκτική αγωγή, είναι σημαντικό αυτή να τροποποιηθεί πριν την επέμβαση.

Αναφέρατε επίσης αν καταναλώνετε πράσινο τσάι και συμπληρώματα διατροφής.

Είναι σημαντικό να μειώσετε δραστικά και ιδανικά να σταματήσετε το κάπνισμα τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν την επέμβαση. Η νικοτίνη προκαλεί σύσπαση των αγγείων και αυτό μπορεί σημαντικά να επηρεάσει την επούλωση και το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις συνοδεύονται από κάποιο βαθμό κινδύνου, ανεξάρτητα αν πραγματοποιούνται για αισθητική  η για αποκατάσταση. Λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα επιπλοκών από τις επεμβάσεις.

Φροντίστε να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Η Aισθητική Χειρουργική είναι αρμονική διάδραση μεταξύ επιστήμης και τέχνης, και θα πρέπει οι στόχοι που επιθυμείτε σε σχέση με το αποτέλεσμα των επεμβάσεων, να κινούνται εντός της λογικής. Παρακαλούμε να είστε προετοιμασμένοι/ες να συζητήσετε με τη γιατρό αναλυτικά και με λεπτομέρειες τους στόχους σας κατά την πρώτη επίσκεψη.

Η κυρία Κακαγιά και οι συνεργάτες της είναι αφοσιωμένοι στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα όλων των προσφερόμενων επεμβάσεων. Στόχος είναι οι ευτυχισμένοι ασθενείς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ρωτήστε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την επέμβαση, ώστε να έχετε το χρόνο να προετοιμαστείτε γι αυτήν πνευματικά και συναισθηματικά. Μην παραλείψετε να ενημερωθείτε σχετικά με τον απαιτούμενο χρόνο αποθεραπείας, ώστε να ρυθμίσετε την εργασία και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων σας.

Είναι κοινή πρακτική, ιδίως για τους έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς να πραγματοποιούν περισσότερες από μία επεμβάσεις μαζί, στον ίδιο χειρουργικό χρόνο, αν είναι απαραίτητες για τον ασθενή. Αυτό επιτρέπει να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα στη συνολική εμφάνιση. Όταν οι απαιτούμενες επεμβάσεις γίνονται μαζί, μειώνεται ο χρόνος, το κόστος και ο χρόνος απουσίας σας από την εργασία και περιορισμού των δραστηριοτήτων σας. Παρόλα αυτά, η απόφαση να υποβληθείτε ταυτόχρονα σε πολλαπλές επεμβάσεις, εξαρτάται από το είδος των επεμβάσεων και αν αυτές συνδυάζονται, το μέγεθος των επεμβάσεων, τη διάρκεια των χειρουργείων, την ηλικία και την κατάσταση της υγείας σας.

Αφού συζητήσετε με τη γιατρό και με τη βοήθεια απεικόνισης στον υπολογιστή,  τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν, θα υπογράψετε δύο έντυπα συναίνεσης, ένα για τη διατήρηση στο ιατρικό αρχείο ορισμένων προσωπικών δεδομένων, τα οποία είναι απαραίτητα, και ένα έντυπο όπου θα δηλώνετε ότι  είστε πλήρως ενημερωμένος/η και έχετε καταλάβει τα πάντα σε σχέση με την επικείμενη επέμβασή σας, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών κινδύνων και των δευτερογενών επιδράσεων.

Ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες της γιατρού κατά τη μετεγχειρητική περίοδο. Προκύπτουν από βαθιά γνώση και εμπειρία και θα σας επιτρέψουν να επιστρέψετε σύντομα τις καθημερινές ασχολίες σας και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής χωρίς προβλήματα.

Τέλος, θυμηθείτε ότι, κατά κανόνα οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν τα έξοδα αισθητικών επεμβάσεων κι αυτό είναι μια παγκόσμια πολιτική τους. Σε σπάνιες περιπτώσεις όμως, όταν υπάρχει τεκμηρίωση για πρόκληση πόνου ή ενοχλημάτων, είναι πιθανό να καλυφθούν τα έξοδα κάποιων επεμβάσεων σε άλλοτε άλλο βαθμό.

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search