Τριχόπτωση - Αλωπεκία

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ - ΑΛΩΠΕΚΙΑ

Η απώλεια και αραίωση των τριχών της κεφαλής είναι σοβαρά προβλήματα που απασχολούν άντρες αλλά και γυναίκες.

Οι τρίχες του κεφαλιού μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν λόγω γενετικής προδιάθεσης, stress, κακής διατροφής, ορμονικών διαταραχών ή χρήσης φαρμάκων.

Στο Aesthiplasty, ένας λεπτομερής έλεγχος με τριχοριζόγραμμα, φωτοτριχοριζόγραμμα, αιματολογικό και ορμονικό έλεγχο, αποκαλύπτει το είδος και τα αίτια του προβλήματος.

Τώρα η κ. Κακαγιά σας προσφέρει θεραπείες αποτελεσματικής αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και της ανδρογεννητικού τύπου αλωπεκίας.

  • Η θεραπεία  Autologous Ηair  Regeneration χρησιμοποιεί  τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων του πλάσματος (PRP), οι οποίοι απομονώνονται από το αίμα του ιδίου του ασθενούς. Μετά την αιμοληψία από τον ασθενή (περίπου 20 ml), το αίμα που λαμβάνεται υπόκειται σε μια ειδική επεξεργασία με την οποία διαχωρίζεται το πλάσμα, το οποίο στη συνέχεια εμπλουτίζεται με παράγοντες ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων και των λευκοκυττάρων, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Το τελικό υλικό εγχέεται με την τεχνική της μεσοθεραπείας στο τριχωτό της κεφαλής και απελευθερώνει συνεχώς αυξητικούς παράγοντες. Η θεραπεία χρησιμοποιείται και για τη συντήρηση των μεταμοσχευμένων τριχών.
  • Η μεταμόσχευση τριχών γίνεται με τη μέθοδο FUE, κατά την οποία μεταμοσχεύονται τριχοθυλάκια που έχουν ληφθεί ένα- ένα από την ινιακή χώρα της κεφαλής. Η χρήση Laser για την ολοκλήρωση της εμφύτευσης των τριχοθυλακίων εγγυάται την ταχύτερη διαδικασία και την επίτευξη άριστου αποτελέσματος. Με τη μέθοδο αυτή, δε δημιουργείται αντιαισθητική γραμμοειδής ουλή στο πίσω μέρος της κεφαλής, δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν ράμματα, ενώ και ο χρόνος αποθεραπείας είναι πολύ μικρότερος.

Στο Aesthiplasty παρέχουμε ιατρική διάγνωση, ασφαλή πρόγνωση, εξατομίκευση της θεραπευτικής αγωγής και αποτελεσματική θεραπεία για τις παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής.

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search