Σώμα

ΣΩΜΑ

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η κατασκευή και εμφάνιση του κοιλιακού τοιχώματος καθορίζεται από κληρονομικούς παράγοντες, από την μεγάλη και απότομη απώλεια βάρους και από την ποιότητα του δέρματος. Οι πρόσθιοι μύες της κοιλιάς  μπορεί επίσης να εξασθενήσουν και να απομακρυνθούν από τη μέση γραμμή, κυρίως μετά από εγκυμοσύνη, και το δέρμα να εμφανίζει ρωγμές, ανώμαλες γραμμώσεις ή και ουλές.

Με την κοιλιοπλαστική επιτυγχάνεται διόρθωση του πρόσθιου προφίλ του κορμού, επίπεδο και σφιχτό στομάχι, με αποτέλεσμα οι άνδρες και οι γυναίκες να νιώθουν άνετα στα ρούχα που επιθυμούν και να αποκτούν αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα...

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Η λιποαναρρόφηση είναι μια τεχνική με την οποία εξαφανίζεται το περιττό εντοπισμένο λίπος από περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, η μέση, τα γόνατα, οι μαστοί, ο θώρακας, το σαγόνι και το εφήβαιο.

Οι κλασσικές μέθοδοι λιποαναρρόφησης έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια τόσο από άποψη τεχνικής, όσο και τεχνολογίας του σχετικού εξοπλισμού. Το λίπος που αναρροφάται μπορεί με ασφάλεια να τοποθετηθεί σε άλλα σημεία του σώματος του ίδιου το ασθενή, όπως στο πρόσωπο και τις ρυτίδες, τα χείλη και γενικά όπου επιθυμείται η αύξηση όγκου και η τεχνική αυτή ονομάζεται «λιπογλυπτική».

Διαβάστε περισσότερα...

ΒΡΑΧΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΣΥΣΦΙΞΗ ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ)

Η χαλάρωση στο δέρμα των βραχιόνων οφείλεται στην πάροδο της ηλικίας και σε μεγάλη απώλεια βάρους ή μυϊκής μάζας. Η εικόνα των «χαλαρών μπράτσων» δεν επιτρέπει στα άτομα να φορούν κοντομάνικα ρούχα και τους προκαλεί αίσθημα ντροπής ειδικά κατά τη διάρκεια φυσικής άσκησης.

Η βραχιοπλαστική συσφίγγει πάλι τους ιστούς στο άνω άκρο, αποκαθιστά το σχήμα των βραχιόνων και ενισχύει την αυτοπεποίθηση των ασθενών.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Η χαλάρωση μηρών και γλουτών κυρίως στην έσω επιφάνεια οφείλεται σε απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, λόγω γήρανσης ή απώλειας βάρους. Η χαλάρωση και η πλαδαρότητα αυτή δεν αντιμετωπίζεται με άσκηση, ενώ περαιτέρω απώλεια βάρους και μασάζ επιδεινώνουν την εικόνα.

Η ανόρθωση των γλουτών λύνει οριστικά το πρόβλημα της χαλάρωσης και βελτιώνει σημαντικά τη σωματική εικόνα και τα επίπεδα αυτοεκτίμησης των ασθενών.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ (BODY LIFT)

Η μεγάλη απώλεια βάρους προκαλεί χαλάρωση και πλαδαρότητα στο δέρμα, το οποίο κρέμεται σε μεγάλες πτυχές σαν «ποδιές», με την κατάσταση να επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο με δίαιτα, άσκηση και μασάζ.

Η ανόρθωση του κορμού χειρουργικά, είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να απαλλάξει το σώμα από τους πλαδαρούς ιστούς και να αποκαταστήσει τη φυσιολογική μορφή του σώματος.

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

Η υπεριδρωσία είναι μια νόσος κατά την οποία το σώμα παράγει ανεξέλεγκτα υπερβολική ποσότητα ιδρώτα, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Ως αποτέλεσμα, εμφανίζονται λεκέδες στα ρούχα, δυσοσμία, ακόμη και αδυναμία σταθερής συγκράτησης αντικειμένων λόγω εφίδρωσης των παλαμών. Συνηθέστερα αντιμετωπίζεται χειρουργικά η υπεριδρωσία της μασχάλης.

Πριν την επέμβαση θα πρέπει να έχουν δοκιμαστεί συντηρητικές μέθοδοι αντιμετώπισης  όπως η έγχυση βοτουλινικής τοξίνης (BOTOX), ιοντοφόρηση κλπ.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search