Για Άνδρες

ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ

Ο αυξημένος όγκος των μαστών στους άνδρες μπορεί να είναι αποτέλεσμα κληρονομικότητας, συγγενούς ανωμαλίας, ορμονικής διαταραχής, λήψης ορισμένων φαρμάκων (όπως αναβολικά, κορτιζόνη, παράγωγα κάνναβης κλπ.) αυξομειώσεων βάρους και μακροχρόνιας έντονης σωματικής άσκησης.  Μερικές φορές μπορεί να συνυπάρχει αίσθημα τάσης ή κνησμός.

Με την αποκατάσταση της γυναικομαστίας βελτιώνεται θεαματικά η εμφάνιση του θώρακα και αυξάνονται τα επίπεδα αυτοπεποίθησης και αρρενωπότητας.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η κατασκευή και εμφάνιση του κοιλιακού τοιχώματος καθορίζεται από κληρονομικούς παράγοντες, από την μεγάλη και απότομη απώλεια βάρους και από την ποιότητα του δέρματος. Οι πρόσθιοι μύες της κοιλιάς  μπορεί επίσης να εξασθενήσουν και να απομακρυνθούν από τη μέση γραμμή, κυρίως μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, και το δέρμα να εμφανίζει ρωγμές, ανώμαλες γραμμώσεις ή και ουλές.

Με την κοιλιοπλαστική επιτυγχάνεται διόρθωση του πρόσθιου προφίλ του κορμού, επίπεδο και σφιχτό στομάχι, με αποτέλεσμα οι άνδρες και οι γυναίκες να νιώθουν άνετα στα ρούχα που επιθυμούν και να αποκτούν αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα...

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η χαλάρωση του δέρματος των βλεφάρων και οι «σακούλες» που δημιουργούνται στα βλέφαρα προσδίδουν στο πρόσωπο μια γερασμένη όψη και μπορεί να κουράζουν τα μάτια. Η ανόρθωση των βλεφάρων, γνωστή ως βλεφαροπλαστική, απομακρύνει το πτωτικό δέρμα, τις σακούλες και το λίπος από τα βλέφαρα, τα ανυψώνει  και αντικαθιστά το κουρασμένο βλέμμα με μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα...

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Η λιποαναρρόφηση είναι μια τεχνική με την οποία εξαφανίζεται το περιττό εντοπισμένο λίπος από περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, η μέση, τα γόνατα, οι μαστοί, ο θώρακας, το σαγόνι και το εφήβαιο.

Οι κλασσικές μέθοδοι λιποαναρρόφησης έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια τόσο από άποψη τεχνικής, όσο και τεχνολογίας του σχετικού εξοπλισμού. Το λίπος που αναρροφάται μπορεί με ασφάλεια να τοποθετηθεί σε άλλα σημεία του σώματος του ίδιου το ασθενή, όπως στο πρόσωπο και τις ρυτίδες, τα χείλη και γενικά όπου επιθυμείται η αύξηση όγκου και η τεχνική αυτή ονομάζεται «λιπογλυπτική».

Διαβάστε περισσότερα...

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ - ΑΛΩΠΕΚΙΑ

Η απώλεια και αραίωση των τριχών της κεφαλής είναι σοβαρά προβλήματα που απασχολούν άντρες αλλά και γυναίκες.

Οι τρίχες του κεφαλιού μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν λόγω γενετικής προδιάθεσης, stress, κακής διατροφής, ορμονικών διαταραχών ή χρήσης φαρμάκων.

Στο Aesthiplasty, ένας λεπτομερής έλεγχος με τριχοριζόγραμμα, φωτοτριχοριζόγραμμα, αιματολογικό και ορμονικό έλεγχο, αποκαλύπτει το είδος και τα αίτια του προβλήματος.

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ

Η υπεριδρωσία είναι μια νόσος κατά την οποία το σώμα παράγει ανεξέλεγκτα υπερβολική ποσότητα ιδρώτα, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Ως αποτέλεσμα, εμφανίζονται λεκέδες στα ρούχα, δυσοσμία, ακόμη και αδυναμία σταθερής συγκράτησης αντικειμένων λόγω εφίδρωσης των παλαμών. Συνηθέστερα αντιμετωπίζεται χειρουργικά η υπεριδρωσία της μασχάλης.

Πριν την επέμβαση θα πρέπει να έχουν δοκιμαστεί συντηρητικές μέθοδοι αντιμετώπισης  όπως η έγχυση βοτουλινικής τοξίνης (BOTOX), ιοντοφόρηση κλπ.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Fraxel Dual είναι η πιο επαναστατική εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής και προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας μελαγχρωματικές βλάβες, πανάδες, ρυτίδες και ανοιχτούς πόρους χωρίς νυστέρι.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser για το πρόσωπο και  προκαλεί ανάπλαση του δέρματος χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΣΧΕΟΥ

Η χαλάρωση και το κρέμασμα του οσχέου μπορούν να προκαλέσουν ενοχλήσεις όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και εξαιτίας της τριβής. Συχνά οι άνδρες με χαλαρό όσχεο διαμαρτύρονται διότι ενοχλούνται η πονούν κατά τη διάρκεια ορισμένων φυσικών δραστηριοτήτων και διότι δεν νιώθουν άνετα με στενά ενδύματα. Με τη σύσφιξη των ιστών του οσχέου, ελαττώνονται σημαντικά αυτά τα ενοχλήματα και οι άνδρες ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ

Τα κονδυλώματα είναι μικρά εξογκώματα που εμφανίζονται στα έξω γεννητικά όργανα και οφείλονται στη μόλυνση με τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV). Μεταδίδονται με την σεξουαλική επαφή και μπορεί να εμφανιστούν πολύ αργότερα από την μόλυνση με τον ιό.

Σήμερα, τα κονδυλώματα αφαιρούνται γρήγορα, αποτελεσματικά και ανώδυνα με Laser, χωρίς να δημιουργούνται ουλές.

Διαβάστε περισσότερα...

ΟΖΙΔΙΑ FORDYCE

Τα οζίδια Fordyce  είναι ασπροκίτρινα σημάδια 1-3 χιλιαστών, τα οποία εμφανίζονται στο όσχεο και το πέος των ανδρών και στα χείλη του αιδοίου στις γυναίκες. Μερικές φορές εμφανίζονται στο στόμα και τις παρειές. Συχνότερα εμφανίζονται στους άνδρες και μάλιστα σε όσους έχουν λιπαρό δέρμα.

Αφαιρούνται γρήγορα και αποτελεσματικά με τη χρήση ειδικών μικροεργαλείων. Η θεραπεία με Laser δεν είναι αποτελεσματική γιατί οι βλάβες εξορμώνται κάτω από την επιδερμίδα.


Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΛΟΗΘΕΙΣ ΟΓΚΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΡΙΟΥ

Πολλοί καλοήθεις όγκοι του δέρματος μπορούν να αφαιρεθούν με Laser γρήγορα, ανώδυνα και χωρίς ουλές. Σε αυτούς περιλαμβάνονται υπερκερατώσεις, χοριακοί σπίλοι (ελιές), μυρμηκίες, αιμαγγειώματα κλπ.

 Άλλες βλάβες του δέρματος απαιτούν χειρουργική αφαίρεση με τομή, με τη χρήση τοπικού αναισθητικού. Μερικές βλάβες που θεωρούνται «ύποπτες» αποστέλλονται για ιστολογική εξέταση (βιοψία).

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Σε περίπτωση που παρουσιάζεται οπουδήποτε στο σώμα μια πληγή που δεν επουλώνεται σταθερά, η ένας σπίλος (ελιά) που μεγαλώνει, εξογκώνεται ή αλλάζει χρώμα, αρχίζει να αιμορραγεί η να τρέχει υγρό, παρουσιάζει κνησμό ή πόνο, θα πρέπει να αναζητήσετε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση την εκτίμηση από ειδικό.

Η κ. Κακαγιά θα αναλάβει με υψηλό αίσθημα ευθύνης όλα τα στάδια της αντιμετώπισης των κακοήθων όγκων  και θα σας καθοδηγήσει σωστά σύμφωνα με τα επιστημονικά κλινικά πρωτόκολλα που ακολουθούν τα σημαντικότερα ογκολογικά κέντρα του κόσμου. Η άρτια αντιμετώπιση των όγκων του δέρματος εγγυάται την καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search