Πρόσωπο

ΠΡΟΣΩΠΟ

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η χαλάρωση του δέρματος των βλεφάρων και οι «σακούλες» που δημιουργούνται στα βλέφαρα προσδίδουν στο πρόσωπο μια γερασμένη όψη και μπορεί να κουράζουν τα μάτια.

Η ανόρθωση των βλεφάρων, γνωστή ως βλεφαροπλαστική, απομακρύνει το πτωτικό δέρμα, τις σακούλες και το λίπος από τα βλέφαρα, τα ανυψώνει και αντικαθιστά το κουρασμένο βλέμμα με μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα...

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η ρινοπλαστική είναι η επέμβαση που αλλάζει το σχήμα και το μέγεθος της μύτης. Η μύτη είναι το προέχον χαρακτηριστικό του ανθρώπινου προσώπου και παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση του προσώπου αλλά και στη λειτουργία της αναπνοής. Η επέμβαση της ρινοπλαστικής σχεδιάζεται με πολλή προσοχή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις κλινικές και αισθητικές παραμέτρους και πραγματοποιείται με πολύ λεπτούς και ακριβείς χειρισμούς και με απόλυτο σεβασμό στους ιστούς.

 Με την αισθητική ρινοπλαστική αλλάζει το σχήμα και το μέγεθος της μύτης, και επίσης μπορούν να αλλάξουν το σχήμα και ο όγκος του ακρορρινίου, το σχήμα και το άνοιγμα των ρωθώνων, όπως και η γωνία ανάμεσα στη μύτη και το άνω χείλος.

Διαβάστε περισσότερα...

ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Οι δυσμορφίες των αυτιών είναι συνήθως συγγενείς, επηρεάζουν την εμφάνιση του προσώπου και μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ψυχολογική επιβάρυνση.  

Η ανάπτυξη των αυτιών ολοκληρώνεται μέχρι την ηλικία των 5 ετών, τόσο ως προς τη μορφή όσο και ως προς τη θέση τους, οπότε μετά την ηλικία αυτή μπορούν να γίνουν οι όποιες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης των αυτιών.

Διαβάστε περισσότερα...

FACELIFT

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα του προσώπου και του λαιμού χαλαρώνει και οι ρυτίδες στα μάγουλα και το μέτωπο βαθαίνουν. Εμφανίζονται πτώση και χαλάρωση στα όρια της κάτω γνάθου και κάτω από το πηγούνι, ενώ γίνονται ορατές επιμήκεις χορδές στο λαιμό.

Με την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης, την επικράτηση νεανικών προτύπων ομορφιάς και την αύξηση του γηράσκοντος πληθυσμού, το λίφτινγκ έχει γίνει από τις πιο περιζήτητες και δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής.

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΓΧΥΣΗ ΑΥΤΟΛΟΓΟΥ ΛΙΠΟΥΣ (MICROLIPOFILLING)

Η σημαντική ερευνητική πρόοδος σχετικά με τις εκπληκτικές ιδιότητες και δυνατότητες του αυτόλογου λιπώδους ιστού, των βλαστοκυττάρων και των αυξητικών παραγόντων, έχει αποδείξει ότι η λήψη λιπώδους ιστού από τον ίδιο τον ασθενή, η επεξεργασία του και η επανεφαρμογή του σε άλλα σημεία του σώματος και του προσώπου, προκαλεί βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα, αναζωογόνηση και ανάπλαση των ιστών.

Διαβάστε περισσότερα...

VAMPIRE LIFTING

Η ανακάλυψη των δυνατοτήτων του αυτόλογου αίματος, των βλαστοκυττάρων και των αυξητικών παραγόντων, έχει οδηγήσει σε απεριόριστες κλινικές εφαρμογές και έχει αποδείξει ότι η λήψη αίματος από τον ίδιο τον ασθενή, η επεξεργασία του και η επανεφαρμογή του πλάσματος σε άλλα σημεία του σώματος και του προσώπου, προκαλεί βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα, αναζωογόνηση και ανάπλαση των ιστών.

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΣΦΙΞΗ ΛΑΙΜΟΥ (NECK LIFT)

Η χαλάρωση του δέρματος του λαιμού είναι το πρώτο εμφανές και αλάνθαστο σημάδι γήρανσης του ατόμου. Το λίφτινγκ του λαιμού συνήθως συνδυάζεται με λίφτινγκ του προσώπου. Το λίφτινγκ του λαιμού είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αποκατάσταση του περιγράμματος του λαιμού και του κατώτερου προσώπου καθώς και της υφής του δέρματος της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search