Ανανέωση Προσώπου

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Το Fraxel Dual είναι η πιο επαναστατική εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής και προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας μελαγχρωματικές βλάβες, πανάδες, ρυτίδες και ανοιχτούς πόρους χωρίς νυστέρι.

Αποτελεί ένα από τα κορυφαία laser για το πρόσωπο και  προκαλεί ανάπλαση του δέρματος χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Η τεχνολογία Fraxel  Dual εξαλείφει τις υπερμελαγχρώσεις και δυσχρωμίες του δέρματος, τις λεπτές ρυτίδες και τους ανοιχτούς πόρους  και διεγείρει την ανάπλαση κολλαγόνου, ενώ συγχρόνως ανανεώνει τα επιδερμικά κύτταρα προκαλώντας ήπιας μορφής απολέπιση.

Σε αντίθεση με άλλα laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρί­βεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος και να εξαλείφει τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του.  Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, επιτυγχάνοντας δέρμα πιο νεανικό,  σφριγηλό, λαμπερό και υγιές.

Δίνει τη δυνατότητα στη γιατρό να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση και να επιτύχει συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Η θεραπεία Fraxel Dual έχει χρησιμοποιηθεί σε εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες, σε όλο τον κόσμο και προτιμάται για τα πλεονεκτήματά της που είναι:

  • Εφαρμογή της θεραπείας σε μεγαλύτερο βάθος
  • Γρηγορότερα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των χρωστικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας
  • Μικρότερη χρονική διάρκεια της θεραπείας με μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε 3 – 5 συνεδρίες, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος απαιτούνται ακόμη λιγότερες θεραπείες.

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search