Ραγάδες

ΡΑΓΑΔΕΣ

Οι ραγάδες/ραβδώσεις είναι γραμμικές δερμο-επιδερμικές ατροφίες που εμφανίζονται συχνότερα στην περιοχή της κοιλιάς, του στήθους, στους μηρούς, στους γλουτούς και στους βραχίονες. Προέρχονται από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος εξαιτίας της ρήξης ινών κολλαγόνου και ελαστίνης ως αποτέλεσμα ορμονικών διαταραχών, αυξομειώσεων του βάρους, ακόμη και λόγω στρες.

Στο παρελθόν, η αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων γινόταν με διάφορες αναποτελεσματικές μεθόδους, όπως δερμοαποξέσεις, οι οποίες είχαν επιπλοκές και πολύ φτωχά αποτελέσματα.

Σήμερα, με την πρωτοποριακή μέθοδο Stria Free, που έχει επινοήσει και εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα η κ. Κακαγιά, οι ραγάδες αντιμετωπίζονται σε βάθος με μοναδικά αποτελέσματα. Η μέθοδος αυτή εξαλείφει τις ραγάδες και τις λευκές ουλές, και επιτυγχάνει επαναχρωματισμό του δέρματος, καθώς και βελτίωση της υφής του, με ένα συνδυασμό συστημάτων ανάπλασης.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου  Stria Free είναι εντυπωσιακά, όχι μόνο στις πρόσφατες ραγάδες που έχουν ακόμα ερυθρό χρώμα, αλλά και στις λευκές, οι οποίες είναι και οι πλέον ανθεκτικές.

Η θεραπεία με Stria Free περιλαμβάνει 15-20 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων.

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search