Δέρμα

ΔΕΡΜΑ

BOTOX - DYSPORT (Βοτουλινική Τοξίνη)

Η φυσιολογική δραστηριότητα και οι συσπάσεις των μιμικών μυών του προσώπου, σταδιακά με την πάροδο του χρόνου δημιουργούν γραμμές στο πρόσωπο. Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας είναι το μακροχρόνιο αποτέλεσμα των χαρακτηριστικών εκφράσεων του προσώπου μας. Όταν αυτές οι ρυτίδες έκφρασης γίνονται έντονες, μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία και ψυχολογική επιβάρυνση.

Η βοτουλινική τοξίνη είναι μια μικροβιακή πρωτεΐνη που παράγεται με φυσικό τρόπο. Όταν εγχέεται μέσα στο μυ, εμποδίζει τη συνηθισμένη σύσπασή του, παρεμποδίζοντας τη μεταφορά του ερεθίσματος για σύσπαση από το κινητικό νεύρο προς το μυ. Επηρεάζεται μόνο η κινητικότητα των μυών που θεραπεύονται, ενώ δεν επηρεάζεται η αισθητικότητα του δέρματος.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ (ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ)

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό, το οποίο βρίσκεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και έχει την ιδιότητα να απορροφά και να συγκρατεί τεράστιες ποσότητες νερού, μέχρι και 6 λίτρα νερού ανά γραμμάριο!

Με την έγχυση υαλουρονικού οξέος αποκαθίσταται ο όγκος που έχει χαθεί από το δέρμα εξαιτίας της γήρανσης, των ουλών κλπ. Το υαλουρονικό οξύ δε γεμίζει απλά τις ρυτίδες με τον όγκο του, αλλά δεσμεύοντας μεγάλη ποσότητα νερού από τον οργανισμό, τις εξαλείφει, ώστε σταδιακά να φαίνονται όλο και λιγότερο.

Διαβάστε περισσότερα...

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μια πολύ δημοφιλής μέθοδος βελτίωσης της υφής και επαναφοράς της σφριγηλότητας του δέρματος, η οποία στηρίζεται στις αρχές του βελονισμού και της νευροθεραπείας.

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα χάνει την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα, το υγιές χρώμα και τη λάμψη του. Με την αισθητική μεσοθεραπεία, όλα αυτά τα σημάδια γήρανσης αναστρέφονται βιολογικά, και το δέρμα σταδιακά αποκτά και πάλι τη νεανικότητά του.

Η μεσοθεραπεία είναι μια ανώδυνη μέθοδος, που βοηθά στην αναστροφή και την επιβράδυνση της γήρανσης του προσώπου, στην αντιμετώπιση των δυσχρωμιών και της κυτταρίτιδας του σώματος. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες αισθητικές θεραπείες αντιγήρανσης.

Διαβάστε περισσότερα...

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΥΤΟΛΟΓΟΥ ΛΙΠΟΥΣ

Χάρη στη μεταμόσχευση αυτόλογου λίπους, μπορούν να αντιμετωπίζονται ταυτόχρονα πολλές και εκτεταμένες περιοχές που χρειάζονται θεραπεία αποκατάστασης όγκου ή και ανανέωσης, γιατί ο λιπώδης ιστός που μπορούμε να λάβουμε από τον ίδιο τον ασθενή είναι συνήθως άφθονος, σε σχέση με τα άλλα ενέσιμα συνθετικά εμφυτεύματα.

Τα βλαστοκύτταρα που περιέχονται στον λιπώδη ιστό λειαίνουν τις ρυτίδες, κάνουν απαλό και σφριγηλό το δέρμα, ενώ οι αυξητικοί παράγοντες αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, χαρίζοντάς του φρεσκάδα και υγεία.

Επίσης το αποτέλεσμα της έγχυσης αυτόλογου λίπους διαρκεί πολύ περισσότερο από εκείνο των συνθετικών εμφυτευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...

ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ

Οι δυσχρωμίες και οι πανάδες οφείλονται σε κληρονομικότητα, έκθεση στον ήλιο χωρίς σωστή προστασία, ορμονικές διαταραχές και εγκυμοσύνη, όπως και χρήση ορισμένων φαρμάκων.

Σήμερα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με διάφορες μεθόδους που περιλαμβάνουν Laser, Medical Peelings, και μεσοθεραπείες οι οποίες επιτυγχάνουν με διαφορετικό τρόπο την εξάλειψή τους.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΛΟΗΘΕΙΣ ΟΓΚΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΡΙΟΥ

Πολλοί καλοήθεις όγκοι του δέρματος μπορούν να αφαιρεθούν με Laser γρήγορα, ανώδυνα και χωρίς ουλές. Σε αυτούς περιλαμβάνονται υπερκερατώσεις, χοριακοί σπίλοι (ελιές), μυρμηκίες, αιμαγγειώματα κλπ.

 Άλλες βλάβες του δέρματος απαιτούν χειρουργική αφαίρεση με τομή, με τη χρήση τοπικού αναισθητικού. Μερικές βλάβες που θεωρούνται «ύποπτες» αποστέλλονται για ιστολογική εξέταση (βιοψία).

Για τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα και την ομαλή επούλωση ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες της γιατρού σχετικά με την περιποίηση των χειρουργικών τραυμάτων και την αντηλιακή προστασία.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Σε περίπτωση που παρουσιάζεται οπουδήποτε στο σώμα μια πληγή που δεν επουλώνεται σταθερά, η ένας σπίλος (ελιά) που μεγαλώνει, εξογκώνεται ή αλλάζει χρώμα, αρχίζει να αιμορραγεί η να τρέχει υγρό, παρουσιάζει κνησμό ή πόνο, θα πρέπει να αναζητήσετε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση την εκτίμηση από ειδικό.

Διαβάστε περισσότερα...

ΡΑΓΑΔΕΣ

Οι ραγάδες/ραβδώσεις είναι γραμμικές δερμο-επιδερμικές ατροφίες που εμφανίζονται συχνότερα στην περιοχή της κοιλιάς, του στήθους, στους μηρούς, στους γλουτούς και στους βραχίονες. Προέρχονται από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος εξαιτίας της ρήξης ινών κολλαγόνου και ελαστίνης ως αποτέλεσμα ορμονικών διαταραχών, αυξομειώσεων του βάρους, ακόμη και λόγω στρες.

Σήμερα, με την πρωτοποριακή μέθοδο Stria Free, που έχει επινοήσει και εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα η κ. Κακαγιά, οι ραγάδες αντιμετωπίζονται σε βάθος με εντυπωσιακά αποτελέσματα όχι μόνο στις πρόσφατες ραγάδες που έχουν ακόμα ερυθρό χρώμα, αλλά και στις λευκές, οι οποίες είναι και οι πλέον ανθεκτικές.

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

Οι ευρυαγγείες σχηματίζονται από τη διαστολή μιας μικρής ομάδας αγγείων που βρίσκονται επιφανειακά στο δέρμα, έχουν μικρή διάμετρο και έντονο κόκκινο χρώμα. 

Η κληρονομικότητα, η εγκυμοσύνη και οι ορμονικές μεταβολές ευνοούν την εμφάνιση των ευρυαγγειών, ενώ παράγοντες, όπως η θερμότητα και ο ήλιος, τις επιδεινώνουν.

Στο Aesthiplasty, χάρη στον εξελιγμένο εξοπλισμό, διαθέτουμε ένα συνδυασμό καινοτόμων μεθόδων  για την πλήρη εξάλειψη των ευρυαγγειών στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο μπούστο, αφήνοντας άθικτο το υπόλοιπο υγιές δέρμα. 

Διαβάστε περισσότερα...

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ - ΑΛΩΠΕΚΙΑ

Η απώλεια και αραίωση των τριχών της κεφαλής είναι σοβαρά προβλήματα που απασχολούν άντρες αλλά και γυναίκες.

Οι τρίχες του κεφαλιού μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν λόγω γενετικής προδιάθεσης, stress, κακής διατροφής, ορμονικών διαταραχών ή χρήσης φαρμάκων.

Το Aesthiplasty, σας προσφέρει θεραπείες αποτελεσματικής αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και της ανδρογεννητικού τύπου αλωπεκίας.

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

Η αντιμετώπιση των εγκαυμάτων και των ουλών που αυτά καταλείπουν, είναι πολύπλευρη, και απαιτεί υψηλή γνώση και εξειδίκευση του θεράποντος ιατρού.

Τα εγκαύματα – ακόμη και αν είναι μικρής έκτασης- πρέπει να αντιμετωπίζονται σωστά και υπεύθυνα από την αρχή, ώστε να προληφθεί η δημιουργία μετεγκαυματικών ουλών και δυσχρωμιών και να επιτευχθεί η επούλωσή τους το ταχύτερο δυνατό.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search