Ανόρθωση Γλουτών

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Η χαλάρωση μηρών και γλουτών κυρίως στην έσω επιφάνεια οφείλεται σε απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, λόγω γήρανσης ή απώλειας βάρους. Η χαλάρωση και η πλαδαρότητα αυτή δεν αντιμετωπίζεται με άσκηση, ενώ περαιτέρω απώλεια βάρους και μασάζ επιδεινώνουν την εικόνα. Η ανόρθωση των γλουτών λύνει  οριστικά το πρόβλημα της χαλάρωσης και βελτιώνει σημαντικά τη σωματική εικόνα και τα επίπεδα αυτοεκτίμησης των ασθενών.

Ενδείξεις

Χαλάρωση μηρών και γλουτών, χαλαρό και ζαρωμένο δέρμα στην περιοχή, κυρίως στην έσω επιφάνεια, με απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, λόγω γήρανσης ή απώλειας βάρους. Τα λεγόμενα «ψωμάκια» χρειάζονται λιποαναρρόφηση πριν την ανόρθωση.

 

Διάρκεια επέμβασης: 1-2 ώρες ανά μηρό.

 

Τύπος αναισθησίας: γενική αναισθησία.

 

Νοσηλεία για 24 ώρες.

 

Επέμβαση

Προηγείται λιποαναρρόφηση για να επιτευχθεί πιο αρμονικό και νεανικό αποτέλεσμα. Η τομή γίνεται  στην έσω επιφάνεια των μηρών και τη βουβωνική χώρα και κάτω από τους γλουτούς. Οι ουλές κρύβονται στην έσω επιφάνεια των μηρών και τις φυσιολογικές πτυχώσεις στους γλουτούς και τη μηροβουβωνική χώρα. Μετά την αφαίρεση του πλεονάζοντος δέρματος και λίπους, σφίγγονται οι μηροί και αποκτούν σφριγηλότητα και νεανικό σχήμα.

 

Μετά την επέμβαση

  • Φοράτε τον ειδικό επίδεσμο για 3 μήνες
  • Αφαίρεση ραμμάτων σε 2 εβδομάδες
  • Περιποίηση των τομών με μασάζ και κρέμα μετά την αφαίρεση των ραμμάτων
  • Αποφύγετε έντονη φυσική δραστηριότητα για 4 εβδομάδες
  • Αποφύγετε τα σπορ για 3 μήνες.

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search