Ευρυαγγείες

ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ

Οι ευρυαγγείες σχηματίζονται από τη διαστολή μιας μικρής ομάδας αγγείων που βρίσκονται επιφανειακά στο δέρμα, έχουν μικρή διάμετρο και έντονο κόκκινο χρώμα. 

Η κληρονομικότητα, η εγκυμοσύνη και οι ορμονικές μεταβολές ευνοούν την εμφάνιση των ευρυαγγειών, ενώ παράγοντες, όπως η θερμότητα και ο ήλιος, τις επιδεινώνουν. Άλλα αίτια  δημιουργίας των ευρυαγγειών είναι η ροδόχρους νόσος και  η συστηματική χρήση κορτικοστεροειδών.

Η συχνότητα εμφάνισης των ευρυαγγειών είναι δύο έως τρεις φορές μεγαλύτερη στις γυναίκες απ’ ότι στους άντρες. Υπολογίζεται ότι το 50% των Ελληνίδων παρουσιάζουν σε κάποιο σημείο του σώματός τους ευρυαγγείες.

Η κ. Κακαγιά χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό καινοτόμων μεθόδων  για την πλήρη εξάλειψη των ευρυαγγειών στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο μπούστο. Με τη συνδυαστική χρήση συστημάτων Laser εξαφανίζει τις λεπτές κόκκινες ευρυαγγείες και τη διάχυτη ερυθρότητα που εμφανίζουν, αφήνοντας άθικτο το υπόλοιπο υγιές δέρμα.

Η θεραπεία δεν απαιτεί αναισθησία και ολοκληρώνεται ανάλογα με την έκταση και τη βαρύτητα του προβλήματος σε 3-6 δεκάλεπτες συνεδρίες, οι οποίες απέχουν μεταξύ τους περίπου 4-6 εβδομάδες.

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search