Αισθητική Γεννητική Χειρουργική για Γυναίκες

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΧΕΙΛΕΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η αισθητική χειλεοπλαστική του αιδοίου βελτιώνει αισθητικά και αποκαθιστά λειτουργικά τα μικρά και τα μεγάλα χείλη του αιδοίου. Το μέγεθος των χειλέων του αιδοίου μπορεί να είναι δυσανάλογο εξαιτίας της κληρονομικότητας, της μεγάλης απώλειας βάρους, της γήρανσης  η των τοκετών. Η διαταραχή της ανατομίας των χειλέων του αιδοίου μπορεί να προκαλέσει ενοχλήσεις ή πόνο κατά τη διάρκεια της επαφής και συχνά δυσοσμία της περιοχής, με αποτέλεσμα δραματική μείωση της απόλαυσης και της ερωτικής επιθυμίας.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η κλειτορίδα μπορεί να φαίνεται μεγάλη ή μεγαλύτερη από τη μια πλευρά, εξαιτίας της περίσσειας δέρματος, το οποίο μπορεί και να την καλύπτει εντελώς. Συχνά συνυπάρχει και υπερτροφία ή ασυμμετρία και στα μικρά χείλη του αιδοίου.

 Η κλειτοριδοπλαστική ανακουφίζει τις γυναίκες από τα προβλήματα αυτά, βελτιώνει την ποιότητα της καθημερινής και της σεξουαλικής τους ζωής.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ G

Μολονότι η ύπαρξη του σημείου G στον γυναικείο κόλπο έχει γίνει αντικείμενο μακροχρόνιας και συνεχιζόμενης επιστημονικής διαμάχης, είναι κοινό μυστικό ότι η αύξηση του όγκου του αυξάνει την ευαισθησία του και επιτείνει την απόλαυση κατά τη διάρκεια της επαφής. Η αύξηση του σημείου G είναι μια τελείως ανώδυνη διαδικασία, με την οποία το σημείο να αποκτά μέχρι και τετραπλάσιο όγκο, με τη χρήση ειδικού υαλουρονικού οξέος.

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΜΕΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ΠΑΡΘΕΝΟΡΡΑΦΗ)

Ο παρθενικός υμένας είναι μια μεμβράνη κοντά στην είσοδο του γυναικείου κόλπου. Σε ορισμένες κοινωνίες και θρησκείες, ο παρθενικός υμένας που έχει υποστεί ρήξη μπορεί να είναι πηγή αρνητικών συναισθημάτων και σημαντικής ψυχολογικής επιβάρυνσης, λόγω κοινωνικού στιγματισμού και προκατάληψης.

Σήμερα, χάρη στην ασφαλή και αποτελεσματική επέμβαση της υμενοπλαστικής, είναι δυνατή η πλήρης αποκατάσταση του παρθενικού υμένα και η επαναφορά στην αρχική του κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ

Τα κονδυλώματα είναι μικρά εξογκώματα που εμφανίζονται στα έξω γεννητικά όργανα και οφείλονται στη μόλυνση με τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV). Μεταδίδονται με την σεξουαλική επαφή και μπορεί να εμφανιστούν πολύ αργότερα από την μόλυνση με τον ιό.

Σήμερα, τα κονδυλώματα αφαιρούνται γρήγορα, αποτελεσματικά και ανώδυνα με Laser, χωρίς να δημιουργούνται ουλές.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search