Βιογραφικό

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Support

Η  Δέσποινα Κακαγιά γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και είναι καθηγήτρια της Πλαστικής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου διδάσκει από το 2006.

Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Πλαστική Αισθητική και Επανορθωτική Χειρουργική σε κέντρα της Ελλάδας, όπως το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και του εξωτερικού, όπως το Norfolk and Norwich University Hospital  στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 Μετεκπαιδεύτηκε σε εξέχοντα Κέντρα του εξωτερικού όπως, το Norfolk and Norwich Hospital, Norwich και Chelsea and Westminster Hospital, London, UK , το Institut de Chirurgie Plastique CHU Sart Tilman del Universite de Liege-, Liege, Belgium και το  Center of Excellence in Plastic Surgery, Hand Surgery and Burn Center, RWTH Aachen University, Germany.

Η μακροχρόνια μετεκπαίδευση έχει ως αποτέλεσμα την παροχή υψηλότατης ποιότητας υπηρεσιών τόσο στην Αισθητική Χειρουργική όσο και την Χειρουργική Τραυμάτων, Εγκαυμάτων αλλά και Όγκων.

 H καθηγήτρια κ. Δέσποινα Κακαγιά διαθέτει πλούσια κλινική και χειρουργική εμπειρία, όπως αποτυπώνεται μεταξύ άλλων και στο πλήθος των διεθνών συνεδρίων στα οποία συμμετέχει ως προσκεκλημένη εισηγήτρια καθώς και των πολυάριθμων δημοσιευμένων επιστημονικών και κλινικών εργασιών της σε επιφανή διεθνή ιατρικά έντυπα, περιοδικά και βιβλία. Είναι επίσης μέλος των πλέον σημαντικών επιστημονικών συλλόγων, ενώσεων και εταιρειών.

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search