Στήθος

ΣΤΗΘΟΣ

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Οι υπερμεγέθεις μαστοί προκαλούν όχι μόνο δυσαρμονία με το σωματότυπο της γυναίκας αλλά και πλήθος λειτουργικών προβλημάτων, που είναι δυνατόν να περιορίζουν τις καθημερινές δραστηριότητες και να επηρεάζουν την ποιότητα ζωής της γυναίκας.

Με τη μειωτική επέμβαση ανασηκώνονται και ανασχηματίζονται οι μαστοί,  ανυψώνονται οι θηλές στο ύψος της μεσότητας των βραχιόνων, ενώ μειώνεται και η διάμετρος της θηλαίας άλω. Επίσης επιτυγχάνεται και συμμετρία, σε περίπτωση που οι μαστοί είναι ασύμμετροι.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣΤΟΥ (ΜΑΣΤΟΠΗΞΙΑ)

Η χαλάρωση και η πτώση των μαστών μπορεί να είναι αποτέλεσμα απώλειας βάρους, εγκυμοσύνης ή και γήρανσης.

Με την ανόρθωση των μαστών επιτυγχάνεται η τοποθέτησή τους στη σωστή θέση, η ταυτόχρονη ανύψωση της θηλής και το αποτέλεσμα είναι σφριγηλό και νεανικό στήθος.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Με την αυξητική επέμβαση στους μαστούς αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά προβλήματα ασυμμετρίας, υποπλασίας ή απώλειας του όγκου των μαστών. Η τελευταία μπορεί να οφείλεται σε θηλασμό, απώλεια βάρους ή γήρανση. Οι ασθενείς συχνά νιώθουν μειονεκτικά, εξαιτίας της εμφάνισής τους και της έλλειψης των χαρακτηριστικών και των αναλογιών που προσδίδουν θηλυκότητα.
Η αύξηση του μεγέθους των μαστών επιτυγχάνεται με τη χρήση ενθεμάτων ή αυτόλογου λίπους από την ίδια την γυναίκα και έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μαστών σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα, με όμορφο σχήμα και σωστές διαστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ

Ο αυξημένος όγκος των μαστών στους άνδρες μπορεί να είναι αποτέλεσμα κληρονομικότητας, συγγενούς ανωμαλίας, ορμονικής διαταραχής, λήψης ορισμένων φαρμάκων (όπως αναβολικά, κορτιζόνη, παράγωγα κάνναβης κλπ.) αυξομειώσεων βάρους και μακροχρόνιας έντονης σωματικής άσκησης.  Μερικές φορές μπορεί να συνυπάρχει αίσθημα τάσης ή κνησμός.

Με την αποκατάσταση της γυναικομαστίας βελτιώνεται θεαματικά η εμφάνιση του θώρακα και αυξάνονται τα επίπεδα αυτοπεποίθησης και αρρενωπότητας.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search