Αποτρίχωση

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Αξιοποιήστε την τεχνολογία και την ιατρική γνώση του Aesthiplasty για να αποκτήσετε λεία, υγιή και βελούδινη επιδερμίδα για πάντα! Η μόνιμη αποτρίχωση είναι θέμα αισθητικό και λειτουργικό, τόσο για τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.

Στο Aesthiplasty, ένας συνδυασμός  διαφορετικών σύγχρονων συστημάτων laser, αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας κάθε τύπου δέρματος.

H αποτρίχωση με Laser στο Aesthiplasty εγγυάται μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα ακόμη και στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες

Η αποτρίχωση με laser βασίζεται στην επιλεκτική απορρόφηση ενέργειας εξ’ ολοκλήρου από το βολβό και το στέλεχος της τρίχας, με αποτέλεσμα η αύξηση της θερμοκρασίας σε αυτά τα σημεία, να συντελεί στην καταστροφή τους και την αναστολή αναγέννησής τους. Η ταυτόχρονη χρήση ψυκτικού συστήματος εξισορροπεί την αύξηση της θερμοκρασίας,  προσφέροντας ασφάλεια και προστασία στο δέρμα και άνεση κατά την εφαρμογή της θεραπείας.

Το αποτέλεσμα είναι μια όμορφη, λεία, βελούδινη επιδερμίδα ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις, όπως η περίπτωση του σκουρόχρωμου δέρματος ή της ανδρικής τριχοφυΐας σε πρόσωπο και σώμα.

Η αποτρίχωση με Laser είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματά της είναι ορατά αμέσως από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μια θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά μέχρι και λίγες ώρες, ανάλογα με την πυκνότητα των τριχών και την έκταση της περιοχής που χρειάζεται αποτρίχωση.

Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ατομικά, προκριμένου να επιτευχθούν ασφαλή και μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης. Από την πρώτη συνεδρία οι τρίχες μειώνονται και λεπταίνουν. Eπαναλαμβανόμενες εφαρμογές όμως επιβάλλονται για το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το σύνολο των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά. Συνήθως ο αριθμός των εφαρμογών κυμαίνεται από 2-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1,5 – 2 μηνών.

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search