Δυσχρωμίες

ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ

Οι δυσχρωμίες και οι πανάδες οφείλονται σε κληρονομικότητα, έκθεση στον ήλιο χωρίς σωστή προστασία, ορμονικές διαταραχές και εγκυμοσύνη, όπως και χρήση ορισμένων φαρμάκων.

Σήμερα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με διάφορες μεθόδους που περιλαμβάνουν Laser, Medical Peelings, και μεσοθεραπείες οι οποίες επιτυγχάνουν με διαφορετικό τρόπο την εξάλειψή τους.

Η κ Κακαγιά χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες, αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους για την εξάλειψη των δυσχρωμιών και του μελάσματος.

Ανάπλαση δέρματος  με LASER

Το Fraxel Dual είναι η πιο επαναστατική εξέλιξη στο χώρο της μη επεμβατικής χειρουργικής, η οποία προκαλεί ανάπλαση του δέρματος, εξαλείφοντας μελαγχρωματικές βλάβες και πανάδες, χωρίς νυστέρι και χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Συνδυάζει αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και άνεση, συντελώντας στην αισθητική αποκατάσταση του δέρματος των ασθενών με θεαματικά αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Η τεχνολογία Fraxel Dual εξαλείφει τις υπερμελαγχρώσεις και δυσχρωμίες του δέρματος (πανάδες – μέλασμα), και διεγείρει την ανάπλαση κολλαγόνου, ενώ συγχρόνως ανανεώνει τα επιδερμικά κύτταρα με ήπιας μορφής απολέπιση.

Σε αντίθεση με άλλα laser, η τεχνολογία Fraxel έχει την ιδιότητα να θεραπεύει με ακρί­βεια χιλιάδες μικροσκοπικές περιοχές του δέρματος και να εξαλείφει τα γερασμένα και αλλοιωμένα κύτταρα του.  Διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισμού, επιτυγχάνοντας δέρμα πιο νεανικό,  σφριγηλό, λαμπερό και υγιές.

Η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα στο γιατρό να επιλέξει ανάμεσα σε δυο τύπους laser, το Erbium Laser για βαθύτερη επιδερμική διείσδυση και το Thulium laser για πιο επιφανειακή διείσδυση καθώς και να επιτύχει συνδυαστικές θεραπείες με την πρωτοποριακή χρήση και των 2 laser κατά την διάρκεια της ίδιας συνεδρίας.

Η θεραπεία Fraxel Dual έχει χρησιμοποιηθεί σε εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες, σε όλο τον κόσμο και προτιμάται για τα πλεονεκτήματά της που είναι:

  • Εφαρμογή της θεραπείας σε μεγαλύτερο βάθος
  • Γρηγορότερα αποτελέσματα για την αντιμετώπιση των χρωστικών αλλοιώσεων της επιδερμίδας.
  • Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε 3 – 5 συνεδρίες, οι οποίες χρονικά απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εβδομάδες. Για ορισμένους, ωστόσο, τύπους δέρματος απαιτούνται ακόμη λιγότερες θεραπείες.

 

Medical Peelings

Με την εφαρμογή των  Medical Peelings το δέρμα αποκτά λάμψη, υγεία, σφριγηλότατα, ομοιόμορφο χρώμα και υφή. Οι δυσχρωμίες και οι πανάδες αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη μέθοδο των Medical Peelings, η οποία επιταχύνει τη φυσική διαδικασία απολέπισης των κυττάρων, αφαιρώντας τα στρώματα της επιδερμίδας που έχουν υποστεί βλάβες, έτσι ώστε να αντικατασταθούν από νέα, υγιή κύτταρα.

Η κ. Κακαγιά χρησιμοποιεί διαφορετικά είδη Medical Peelings μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, ανάλογα με το πρόβλημα κάθε επιδερμίδας, ώστε να επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών  κυττάρων της επιφανειακής κεράτινης στιβάδας και των ρύπων της επιδερμίδας και να διεγείρεται η παραγωγή νέων επιδερμιδικών κυττάρων καθώς και ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντας στην επιδερμίδα λάμψη, υγεία, σφριγηλότατα, ομοιόμορφο χρώμα και υφή.

Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτούνται  4-6 συνεδρίες που διαρκούν από 15-30 λεπτά, με μεσοδιάστημα 10-15 ημερών.

 

Mesotherapy

Η μεσοθεραπεία  διεγείρει τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, το χόριο, και βοηθά τη διαδερμική απορρόφηση ενός μείγματος αποχρωματιστικών και αντιοξειδωτικών παραγόντων που εγχέονται βαθιά στο δέρμα με μικρονυγμούς.

Έτσι τονώνεται η μικροκυκλοφορία, αυξάνεται η διαπερατότητα και η απορρόφηση των ενεργών συστατικών της θεραπείας, αναστέλλεται η δράση ενζύμων που προάγουν την εμφάνιση υπερχρώσεων στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιούνται μηχανικά με τους μικρονυγμούς οι ινοβλάστες για να παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη και διεγείρεται ο κυτταρικός μεταβολισμός.

Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα ομοιόμορφο χρωματικά, ανανεωμένο, υγιές, λαμπερό και σφριγηλό.  Ταυτόχρονα βελτιώνονται λεπτές ρυτίδες και ανοιχτοί πόροι. Οι πανάδες εξαλείφονται και η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και ομοιόμορφη Το νέο κολλαγόνο και η ελαστίνη που παράγονται, βοηθούν στην αύξηση της σφριγηλότητας και στη σύσφιξη του προσώπου.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και το λαιμό. Είναι ανώδυνη, γρήγορη και  απαιτεί 5 συνεδρίες κάθε 7-15 μέρες. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορεί κανείς να επιστρέψει στις δραστηριότητές του.

MesoSkinShine

Το MesoSkinShine είναι μια νέα θεραπεία που περιέχει λευκαντικές και αντιοξειδωτικές δραστικές ουσίες για λεύκανση και ανανέωση του δέρματος. Η θεραπεία MesoSkinShine ανανεώνει άμεσα το ταλαιπωρημένο και θαμπό δέρμα, και εξαφανίζει πανάδες και μέλασμα.

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν μελαγχρωματικές βλάβες (μέλασμα, κηλίδες, πανάδες), και ανομοιομορφία στο χρώμα του δέρματός τους.

Το MesoSkinShine περιέχει  δραστικές ουσίες οι οποίες δρουν αποτελεσματικά στο δέρμα:

  • αναστέλλουν τη δράση ενζύμων που προάγουν τη δημιουργία χρωματικών βλαβών,
  • διεγείρουν την ανανέωση της κεράτινης στιβάδας και μειώνουν την εναπόθεση μελανίνης,
  • έχουν αντιοξειδωτική δράση δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου,
  • έχουν αντιφλεγμονώδη και σμηγματορρυθμιστική δράση βοηθώντας το έντονα λιπαρό δέρμα  και
  • διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και την κυτταρική ανανέωση, προσφέροντας αντιγηραντική δράση στο δέρμα.

Η θεραπεία γίνεται με ενέσιμη έγχυση των δραστικών ουσιών σε όλο το πρόσωπο, μια φορά την εβδομάδα, για 6 ή 8 εβδομάδες ανάλογα με την ένταση των προβλημάτων του κάθε προσώπου.

 

Copyright © 2018 Aesthiplasty.com

Search